Условия за предоставяне на стоки на изплащане

Леон – Х ООД предлага стоки на изплащане чрез Уникредит Булбанк

Бързо одобрение, достъпни, малки, месечни вноски, които са фиксирани за целия период на кредита и не се променят. Без скрити комисионни. Попълване на документите на място в нашите обекти или по телефона.

Какво е УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

 • Компания, предоставяща модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане. УниКредит Кънсюмър Файненсинг е част от УниКредит– най- голямата банкова група в Източна Европа.

Защо да изберете УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

 • Опростена документация, изисква се само лична карта при кандидатстване
 • Бързо одобрение
 • Фиксирана лихва

Параметри на предлагания кредит:

 • От 150 до 50 000 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания;
 • Срок на изплащане от 3 до 24 месеца, по Ваше желание.

Защо “на изплащане” ? 

 • Достъпни месечни вноски
 • Купувате днес това, което бихте могли да си позволите утре
 • Не се налага да влагате голяма сума пари в една единствена покупка
 • Възможност за алтернативни плащания през E-Pay и банкомат, без такса

За допълнителна информация:

 • Обадете се на 0700 15 600 на цената на един градски разговор за абонати на БТК или на www.ucfin.bg.

Условия за УниКредит кредитиране

Условията, на които трябва да отговаря, за да бъде възможно разглеждането и одобрението на договора за онлайн кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

 • Да сте български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на Република България;
 • Минимална възраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;
 • Максимална възраст при изтичането на периода (срока) на кредита – 75 навършени години.
 • Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.
 • Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.
 • Ползвателят се уведомява по телефона от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в случай, че се налага промяна на броя вноски, различен от желания брой посочен от ползвателя.

Инструкция за покупка на изплащане с УниКредит Къснюмър Файненсинг

 1. След като сте избрали желаната стока или стоки, изберете начин на плащане – UniCredit Leasing, изберете най-удобният за Вас погасителен план и попълнете формата за кандидатстване. (Имате опция да въведете, ако желаете, определена от Вас сума за първоначална вноска.)
 2. За да продължите напред, моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани от Уникредит Кънсюмър Файненсинг, по описания в документа начин и за целите посочени в него.
 3. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано, служител на онлайн магазин Пакостник ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.
 4. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.
 5. Служител на онлайн магазин Пакостник ще се свърже с Вас по телефона, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.
 6. Документите ще получите на следващия работен ден по куриер, която куриерска услуга се заплаща от кредитоискателя.
 7. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие на двете страни на лична Ви карта. Собственоръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.
 8. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да върнете на куриера и фотокопието на личната Ви карта.
 9. Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Погасителен план (2 екземпляра), 2 екземпляра от Сертификат за застраховка (ако кредитът е защитен) Общи условия за застрахователна програма, Приемно-предавателен портокол и фактура.
 10. Моля,внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите по куриер за ваша сметка.
 11. След като получим коректно подписаните документи, служител на магазина ще се свърже с Вас, за да уточним доставката на стоката.
 12. При наличие на въпроси, моля обадетени се на тел. 0879 99 59 00.